Etusivu

Saneerauspalvelu

Palvelut

Autokanta

Käymälät

Vodaclean-
pienoispuhdistamot


Suositus ja
linkit


Yhteystiedot

Palvelut

Palveluihimme kuuluu neljä peruspalvelua: kuivaimurointi / puhallus, korkeapainehuuhtelu ja höyrypesu, sekä erilaisten putkistojen kuvaus ja kulmien määrittely. Saneerauspalvelu tarjoaa myös vuokralle siirrettäviä käymälöitä sekä niiden kunnossapitoa vuokra-aikana. Yritys toimii myös Vodaclean-pienoispuhdistamojen jälleenmyyjänä.

Kuivaimukoneistoilla imuroidaan muun muassa hiekkaa, soraa, puulastuja, hiiltä sekä karhuntaljaa ja paperimursketta. Myös märät materiaalit käyvät. Lisäksi koneistoilla voi puhaltaa. Koneistoa käytetään tällöin esim. talopohjien eristykseen hiekalla, soralla tai leka-soralla. Vanhemman auton säiliön tilavuus on 12 000 litraa ja uudemman auton 15 000 litraa. (kts. www.eurmark.fi)

Korkeapainehuuhtelukoneistot ovat yhdistelmäkoneistoja. Ne sisältävät sekä vesi- että jätetankin, ja niitä käytetään ensisijaisesti erilaisten viemäritukoksien huuhteluun ja imuun. Koneistoilla on useita suukappaleita, joiden käyttö riippuu tukoksen laadusta. Uudemman auton vesisäiliön tilavuus on 10 000 litraa ja jätetankin 6 000 litraa ja vanhemman 8000 litraa ja 5000 litraa. (kts. www.eurmark.fi).

Höyrypesua käytetään ensisijaiseksi pahasti liikaantuneiden tilojen puhdistamiseen ja muihin vastaavanlaisiin tehtäviin.

Jätteiden käsittelyssä toimitaan ympäristösääntöjen mukaisesti ja jätettä toimitetaan eri paikkoihin sen materiaalista riippuen.