Etusivu

Saneerauspalvelu

Palvelut

Autokanta

Käymälät

Vodaclean-
pienoispuhdistamot


Suositus ja
linkit


Yhteystiedot

Uudenkaarlepyyn Saneerauspalvelu Oy

Saneerauspalvelun päätoimipiste sijaitsee Kovjoella valtatie 8 varrella Uudessakaarlepyyssä. Yrityksen perustivat Carl-Ove Christiansen ja Tom Åkerlund vuonna 1994. Yritys on vaihtanut omistajaa ja nyt sitä hoitaa yhtiön toimitusjohtaja Mikael Knuts jolla on monivuotinen kokemus kuljetusalalta. Yrityksellä on tänään 6 kokopäivätyöntekijää (2 sijoitettu Kokkolaan ja 4 Kovjoelle) ja kontoristi joka tekee 80%. Tarpeen mukaan vuokrataan lisää.

Saneerauspalvelun avainsanat ovat laatu, joustavuus, käytettävyys ja ympäristötietoisuus. Toimenkuvaan kuuluu vastata asiakkaiden saneeraustarpeisiin vuorokauden ympäri.

Saneerauspalvelun toimialue on Vöyristä pohjoiseen päin jopa Lohtajaan, mutta yritys pyrkii ottamaan vastaan tehtäviä muualtakin mahdollisuuksien mukaan. Teollisuudesta tuleviin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti kattiloiden tyhjentäminen, kulkuhihnojen siivoaminen ja toimitilojen tyhjentäminen sekä erilaisien tankkien tyhjennys ja pesu. Yksityis- ja yritysasiakkaat kääntyvät Saneerauspalvelun puoleen saadakseen apua muun muassa taloremontteihin sekä viemäritukoksiin tai viljavarastoiden tyhjentämiseen ja siivoamiseen.

Saneerauspalvelulla on tällä hetkellä käytössään viisi autoa. Kaksi kuivaimukoneistoilla, kaksi ns. yhdistelmäkalustoilla millä voidaan sekä  imeä että huuhdella ja yksi auto jossa on kuvauskalusto.